Mijn Human Design missie

Toen ik voor het eerst over Human Design hoorde, zat ik op een terras en besprak de struggles die ik had in de opvoeding van mijn peuter. Na dit gesprek deed ik onderzoek naar Human Design en de chart van mijn dochter en ik was meteen verkocht! Dít was wat ik nodig had om meer flow binnen ons gezin te creëren. Ik snapte ineens waar het 'mis' ging, wat wij als individuen nodig hebben en welke ruimte we elkaar mogen geven. Wát een verademing!

Ik ben Danielle; vriendin, moeder van een kleuter en hondenbaasje van een Bernersennen. Ik ben een 2/4 Sacral Generator, die altijd fysiek actief bezig is geweest (horeca, sport, dansen), maar tegelijkertijd mezelf ook graag in m'n eentje vermaak. Op een verjaardag ben ik degene die met de kat of hond aan het knuffelen is of binnen drie seconde na onze ontmoeting al de diepte in gaat. Binnen no time bespreken we onze levensverhalen aan het aanrecht in de keuken (bij de taart en drankjes uiteraard).

Een gesprek met jou als je bij mij een reading boekt of traject start, draait volledig om jou en jouw kind. Wie ben jij? Wie is jouw kind? Hoe kunnen wij samen erachter komen hoe jij weer bij jouw kern komt en jouw kind kunt begeleiden om bij die kern te blijven? Dit doen we aan de hand van jullie unieke Human Design Chart. 

Het is mijn missie om alle moeders te begeleiden naar meer rust en begrip in de relatie met hun kind(eren) aan de hand van de kennis van Human Design. Door praktische voorbeelden en opdrachten te geven, kun jij direct aan de slag met jouw experiment. Zie je het al voor je? Een gezin waarin je kunt voelen wat je nodig hebt en hoe jezelf en je kind(eren) die ruimte kunt geven. Ik kan niet wachten om je dat te laten zien!