Readings

Heb jij behoefte aan meer verdieping? Wil je graag (meer) inzicht in jouw design en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan? Boek dan een 1:1 reading. Hierin krijg je een uitgebreide uitleg over jouw unieke design en een digitaal gepersonaliseerd Human Design boek als naslagwerk zodat je het altijd na kunt lezen. 


Meer inzicht in jouw design helpt je om weer uit je hoofd en in je lichaam te komen. Ga het experiment aan en leer te luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt. Echt vanuit de kern, vanuit wie jij bent en mag zijn zodat je moeiteloos door het leven beweegt en naar je toetrekt wat jij nodig hebt. 

 

Start met een reading voor jezelf. Denk aan het safety beleid in een vliegtuig: je doet eerst je eigen masker op voor je een ander kunt helpen. Zo werkt het ook met Human Design. Leer eerst jezelf en jouw energie kennen, voor je jouw kind(eren) kunt helpen. Je kunt dit op vele manieren doen, maar starten met een reading kan je helpen helderheid te krijgen.


Je kunt kiezen voor een sessie met mij inclusief een digitaal gepersonaliseerd boek, of je kunt het digitale boek los bestellen. En uiteraard kun je ook voor je kind een gepersonaliseerd boek bestellen. Ga naar de producten hieronder om meer te lezen, bekijk de reviews of neem contact op als je nog vragen hebt.