Energietype & kinderen

Ben jij moeder, vader, leerkracht of begeleider van kinderen en vraag je je soms af waarom de ene aanpak bij het ene kind wel werkt, maar bij het andere kind juist helemaal niet? Elk kind is uniek, en Human Design laat zien wat elk kind precies nodig heeft om zichzelf te zijn en blijven!

   

  Ontdek nu het energietype van jouw kind
  De eerste module uit het programma GROW stel ik nu beschikbaar om los aan te schaffen Je leert hoe je elk kind het beste kunt ondersteunen op basis van hun unieke energietype. Stel, je hebt een Generator-kind. Bestel dan de Generator bundel en ontvang:

  • Een informatieve video: In een half uur leer je alles over hoe jouw kind het beste kan leren, slapen, wat hij of zij nodig heeft op school en nog veel meer!
  • Een e-book vol tips: Ontvang een e-book boordevol praktische uitleg en tips die je direct kunt toepassen.

   

  Liever over alle energietypes leren?
  Of gebruik je Human Design in jouw kindercoaching of in de klas? Kies dan voor de complete energietypes bundel! Zo kan je bij elke nieuwe leerling, nieuwe client of nieuw leerjaar de video's en e-books erbij pakken en opnieuw de voordelen ervan ervaren. 

  • Volledige toegang: Je krijgt toegang tot de video's en e-books van alle energietypes voor een fractie van de prijs.
  • Altijd voorbereid: Bij elk nieuw kind in je praktijk of elk nieuw schooljaar heb je de juiste informatie direct bij de hand om de kinderen echt goed te leren kennen en te ondersteunen.

   

  Begin vandaag nog
  Wacht niet langer en kies de bundel die jij nodig hebt. Praktisch op een rij:

  • krijg direct toegang tot de online leeromgeving
  • voor altijd van jou
  • 16,50 per energietype of 36,- voor de complete bundel


  Klik op de link en ga gelijk aan de slag!