Wat anderen zeggen

Het is voor veel mensen fijn om van anderen te horen hoe zij iets ervaren hebben. Daarom kun je hier lezen wat de beleving van je voorgangers is geweest. 

Wil je mij jouw review opsturen? Stuur me dan een email of een Whatsapp-bericht


Human Design by Danielle review

1:1 Human Design sessie

Ik heb een Reading bij Danielle gehad over mijn human design. Ik voelde meteen een klik met Danielle, dat maakt het meteen vertrouwd. Ze vertelt ook over haar eigen zoektocht en deelt over struggles vanuit haar eigen energie type en de types van haar huisgenoten. Zo fijn om meteen concrete voorbeelden erbij te hebben!

 

Ik heb heel veel aan de Reading gehad, omdat ik mezelf nu beter begrijp, maar ook de gezinsleden om me heen beter kan uitleggen waarom de dingen voor mij op deze manier het beste werken. Ik denk er vaak aan terug en maak nu andere keuzes, waardoor ik meer energie overhoud. Een dikke vet cadeau aan jezelf dus!

-Marjolein


Human Design by Danielle review

1:1 Human Design sessie

29 juni ben ik voor een human design reading bij Danielle geweest. Nou ben ik van nature een nuchter persoon die weinig heeft met chakra's, horoscopen, en een bepaald type zijn. Ik wil niet zeggen dat ik sceptisch was maar ging wel heel open het gesprek in. Danielle zelf is gelukkig ook verre van zweverig en ik voelde gelijk een klik. Na de koffie zijn we samen het hele gepersonaliseerde Human Design boek gaan bekijken en volgde er zo'n heldere uitleg.

 

Ik stond paf...
Zoveel wat echt klopte, ineens werd duidelijk waarom ik dingen doe. Of juist niet doe. Waarom ik op sommige acties zo'n weerstand voel en andere acties me zo gemakkelijk afgaan. Mijn strategie is echt mijn mantra geworden: Ik mag ook eerst wachten voordat ik reageer. Nu ik dat meer doe merk ik echt zo veel minder frustratie bij mezelf. Blijf het verbazend vinden dat een geboorteplaats en tijd zo van invloed kunnen zijn op wie ik ben. Maar er was echt geen speld tussen te krijgen. Dankbaar voor deze inzichten.


Human Design by Danielle review

1:1 Human Design sessie

Ik wil je bedanken voor de uitgebreide human design sessie. Ondanks ikzelf al aardig opzoek was gegaan, had jij heel veel meer te vertellen. Dat doe je met passie dat kan ik zien en daardoor is het ook heel leuk om naar te luisteren.

Door de informatie die ik te weten ben gekomen, waarin ik mezelf 100% herkende kan ik rusten in bepaalde dingen. Ook geeft het mij extra zelfvertrouwen in mijn vak als coach. Ik voel al dat dit mijn vak is, en nu is dit nog extra bevestigt vanuit mijn human design. Bedankt hiervoor, ik raad je nu al aan aan andere die ook zoekend zijn naar nog meer diepgang in zichzelf.

-Ellen


1:1 Human Design sessie

Het was zo’n leuke en leerzame reading! Danielle brengt het ook op zo’n fijne en rustige manier.

Ik had veel herkenning in wat mijn chart zegt en ook tips gekregen hoe ik het nog meer kan leven. Hierdoor ook wat meer rust gevonden in bepaald gedrag (of snap ik het in ieder geval beter).

Zeker een aanrader!

-Bernice


1:1 Human Design sessie

Ik heb het net weer allemaal gelezen. Het is een en al herkenning. Alles wat ik al eerder over mijzelf heb uitgesproken (aan mezelf en aan anderen) staat eigenlijk in mijn chart als een bevestiging. Ik voel dat ik gemaakt ben voor grootse dingen zeg ik steeds en dat komt overeen met mijn incarnatiekruis. Ik ben juf, schrijver en voel me goed in een tribe. Een geboren leider, uitnodigend en open. Dankjewel Danielle, voor de verhelderende reading. 

-Jonina


Mini KIDS reading - reviews

 • Ik heb deze mini KIDS reading voor mijn dochter gedaan en ik was echt mind blown! Zo fijn. Ik voel veel meer rust en acceptatie. (Inge)

 • Heel fijn en duidelijk. Leerde m'n zoontje echt goed en beter kennen. Had veel aha momentjes. (Lynn)

 • Herkenbaar! Fijn om te weten dat de dingen die we al aanvoelen ook kloppen bij ons kind. Nu verdiepen! (Rowana)

 • Super interessant! Ik begrijp nu ook veel beter waarom ik m'n ene kind beter snap dan de ander :) (Antoinette)

 • Herkenning, maar ook veel: oh zit dat zo besef momenten! (Linda)

 

 • Veel herken ik wel. Ik ga al heel bewust met haar om en weet dat mijn energie door haar overgenomen wordt. Ik ben relaxt en daarom zij ook. Ga ik minder lekker, dan zij ook. Mooi dat dit ook in haar chart naar voren kwam. Dank je wel! (Melanie)

Gepersonaliseerd Human Design boek

 • Ik heb eindelijk de tijd en rust gevonden om het boek door te nemen. Mijn eerste gedachte was "zie je wel". De laatste tijd was ik mijn zelfvertrouwen een beetje kwijt. Ik herken veel in de intuïtie en het drukke hoofd en daar niet altijd verbinding tussen kunnen maken. Ik wil eerst weer gaan proberen te voelen en luisteren naar mijn onderbuik. Dat ben ik een beetje kwijtgeraakt. Onwijs bedankt voor de duidelijke uitleg. Het was precies wat ik nodig had om de eerste stap te zetten om mijzelf weer terug te vinden. 
  - Denise
 • Wat onwijs interessant! En zo kloppend. Werd er een beetje emotioneel van…dat je zoveel dingen herkent van het verleden dat ik totaal niet in alignment was..en nu..hoe alles stroomt en goed voelt. het maakte mij emotioneel het besef dat ik nu leef zoals het helemaal goed voelt. En dat ik zo enorm luister naar mijn gevoel. 
  - xxx

 • Na 30 jaar een angststoornis te hebben gehad weet ik niet zo goed meer 'wie ik ben'. Mijn doen en laten werden al die tijd door angst beheerst. Nu het weer goed met mij gaat moet ik mezelf eigenlijk weer helemaal leren kennen. Zelfs de simpele dingen als wat vind ik leuk, waar hou ik van… Er borrelt steeds iets in me.. iets wat eruit wil, maar ik weet niet wat. Of een soort van waakvlam die voluit wil gaan branden, maar nog geen idee waar mijn vuurtje voor gaat branden.

  Mijn design in 1 ruk uitgelezen. Wauw.. wat waardevol..traantjes bij herkenning, maar vooral bij 't weerzien van oude bekende (hoop dat je begrijpt wat ik bedoel). Want wat ben ik mezelf kwijtgeraakt en om dan weer stukjes terug te vinden.. wat een cadeau is dat. En dat na nog maar 1x lezen hè haha. 

  Dit gaat mij zo helpen Kan het niet eens goed verwoorden. Dankjewel. Liefs. 
  - Corinne

 • Geweldig! Ik heb hem nog niet eens helemaal volledig door kunnen nemen. Tot zover vooral heel veel herkenning en aha momenten. Die geven zeker veel inzicht maar ook berusting als in 'dat hoort gewoon bij mij'. 

  Voorbeeld: ik grapte wel eens dat ik een soort van superspeed bipolaire stoornis heb omdat mijn emoties op een dag zo alle kanten op kunnen gaan. In de waves werd zo duidelijk dat dat iets is wat bij mij hoort. Dat geeft me heel veel inzicht en berusting in acceptatie ouzo. Lekker golvend en gedreven dor mijn solar plexus.
  - Sanne