GROW - Opgroeien met Human Design

 

Ben jij moeder en vraag jij je af of jouw aanpak bij jouw kind(eren) wel de juiste is? Elk opvoedboek, elke buurvrouw en oma heeft een ander advies als het om kinderen gaat, maar jij wilt weten wat er nu precies bij JOUW kind past.

Wil jij jouw kind geven wat hij nodig heeft om op te groeien tot een zelfverzekerd, gelukkig en authentiek persoon? En tegelijkertijd een sterke band opbouwen, gebaseerd op wederzijds begrip en vertrouwen?

Of ben jij een leerkracht, die beseft dat elk kind een andere aanpak nodig heeft en wil je hiermee ècht aan de slag in de klas? Op een makkelijke manier gaan herkennen wat het is dat dit specifieke kind nodig heeft bijvoorbeeld?

Het Human Design systeem laat zien wie jij in essentie bent en hoe je deze kennis in kunt zetten om je leven op de beste manier te leven. Voor een kind is het belangrijk om zo vroeg mogelijk zijn of haar design na te leven. Dit helpt tijdens het opgroeien om zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven, ondanks invloeden van buitenaf.

Jij als moeder kan daarin ondersteunen! In dit programma geef ik je alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Voor de kinderen en hun toekomst!
 
In dit programma maak ik de theorie van Human Design helder, behapbaar en toepasbaar. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Human Design en ben je het zat om steeds online flarden op te zoeken over de verschillende elementen in een chart? Dan is dit voor jou!

Wat betekent dit programma voor jou en jouw kind?

 • Je leert kind(eren) in essentie kennen, zonder conditioneringen
 • Je leert hoe hij/zij met emoties omgaat
 • Je leert hoe hij het beste beslissingen maakt
 • Jullie band wordt sterker door meer onderling begrip & vertrouwen
 • Je leert zien wanneer een kind uit balans is en waar dat door komt
 • Je krijgt handvatten om hem/haar weer in balans te brengen
 • Je komt erachter wat zijn/haar slaapritme is (weg strijd!)
 • En nog zoveel meer….
moeder en dochter op een kinderboerderij. Moeder kijkt over haar linker schouder. naar haar kind die over een hek heen hangt.

Door dit programma...

krijg jij het zelfvertrouwen om je kind te laten zijn wie hij is. Je hebt begrip voor de keuzes die je kind maakt en de kennis die je nodig hebt om zijn/haar energie te begeleiden. Ook zal je minder strijd ervaren, omdat je weet waar de verschillen in behoeften en energie zitten en deze nu in goede banen weet te leiden. En het belangrijkste: de band met je kind versterkt. Jij begrijpt het design van jouw kind en hij kan zichzelf zijn.

Na dit programma weet jij wat je kind nodig heeft. Zo kun je in vol vertrouwen en verbinding de komende jaren bouwen aan een toekomst die bij jullie past. Als gezin, als leerkracht, als begeleider, als tante, opa, wie dan ook. Ik moedig je aan:

 

Versterk de band met jezelf & je kind(eren! 

 

Wat kun je verwachten?

 • een introductie in wat Human Design is
 • energietypes
 • strategieën 
 • autoriteiten
 • gedefinieerde centra
 • ongedefinieerde/open centra
 • definitie
 • lijnen & profielen
 • beste omgeving
 • verteringstype

Daarnaast ga je al deze theorie gaandeweg (en zelfs na het programma nog) implementeren. Je krijgt oefeningen mee, reflectiemomenten en de kans om vragen te stellen. Dit kan aan mij, maar ook aan elkaar in de besloten Instagram groep. 

Maar het allerbelangrijkste: je gaat het experiment aan door te oefenen met de kennis die je in het programma op doet

Bonus!

Je krijgt levenslang toegang voor een super lage instapprijs
Omdat dit programma nog in ontwikkeling is, betaal je nu maar 196,- voor onbeperkte toegang zolang als het programma bestaat.

 

Wat anderen zeggen


review human design by danielle

Dit is echt wel even helpend! Duidelijk uitgelegd en ook heeeeel kloppend! En nu je het zo zegt vallen bij mij de puzzelstukjes! Dank ej dat je zo uitgebreid antwoord geeft! Super!!


review human design by danielle

Zojuist de video bekeken en wat een heldere uitleg! De grote lijnen wist ik al wel, maar zeker zo met voorbeelden wat je in de praktijk kunt doen/zeggen is al zo helpend!


review human design by danielle

Wowww Danielle, allereerst mijn complimenten voor hoe je alles zo duidelijk uitlegt en mooie voorbeelden en oefeningen meegeeft. Zo ontzettend waardevol!


Veelgestelde vragen

Hoe lang houd ik toegang?

Je houdt minimaal twee jaar lang toegang tot de online leeromgeving en het besloten Instagram account en in elk geval zolang als het programma bestaat.

Ik houd niet van levenslange beloftes want niemand weet hoe lang dat is ;)

Krijg ik direct toegang tot al het lesmateriaal?

Vanaf het moment dat je jezelf aanmeldt, krijg je direct toegang tot de leeromgeving en kun je gelijk aan de slag. 

>> Op dit moment is de leeromgeving nog in ontwikkeling. Je krijgt dus toegang tot wat er op dit moment beschikbaar is. 

Krijg ik ook persoonlijke begeleiding tijdens deze cursus?


Eén op één begeleiding is niet inbegrepen, maar kun je in overleg wel bijboeken.

Je kunt uiteraard wel je vragen over het programma aan mij emailen, dan krijg je altijd antwoord. Ook kun je je vragen in de besloten Instagram groep stellen én in de Q&A's.

Ik heb meer dan één kind, is dit programma dan ook voor mij geschikt?


Ja! Zelfs als je 8 kinderen hebt, kun je dit programma volgen. Je zult dan wat langer met de opdrachten bezig zijn en meer energie erin willen stoppen om het beste resultaat te krijgen.

Ik weet nog niet zoveel van Human Design. Is dit dan iets voor mij?


Jazeker! Wanneer je pas net in aanraking bent gekomen met Human Design kan alles nogal overweldigend zijn. Juist daarom is dit programma geschikt voor jou. Alle informatie is begrijpelijk en direct toepasbaar voor je in de modules verwerkt. 

Mijn kind is nog maar een baby, heeft het dan wel zin?

Ja, juist! Hoe jonger je kunt beginnen met het design leren kennen van jouw kind(eren), hoe beter. Alles in een Human Design chart is een vast gegeven. Bij een baby zul je misschien nog niet alles herkennen, maar dit gaat zich door de jaren heen ontvouwen. Hoe fijn is het dan als je alle informatie al klaar hebt liggen en erbij kunt pakken?

Over Danielle

"ineens voelde ik een drive om het anders te willen doen"


Hoi! Ik ben Danielle (38), en sinds ik moeder ben geworden veranderde er ineens veel. En dan bedoel ik niet eens de slapeloze nachten, luiers en tegenwoordig puberaal gedrag (Evy, 6).

 

Vooral mijn mindset is veranderd. Opeens voelde ik de drang om dingen anders aan te pakken, werd ik een ochtendmens (wat mijn jongere zelf nooit had gedacht) en begon ik mijn eigen keuzes te maken in plaats van te doen wat anderen van me verwachtten.

 

Toen Human Design op mijn pad kwam voelde het plaatje compleet. Dit is hoe het zijn moet. Dit ben ik. En vooral: zo zit mijn kind in elkaar! Er viel zoveel op z'n plek. Wij kunnen onze energie en die van onze dochter nu beter bewaken en begeleiden en dat voelt heerlijk! Zij mag en kan zijn wie ze in essentie is.

 

Daaruit is dit programma voortgekomen. Omdat ik weet hoe overweldigend het is in het begin, en hoe je eerst flarden informatie opzoekt zonder het echt bij elkaar te kunnen brengen. Maar in de modules van GROW heb ik alles wat ik heb geleerd samengebracht voor jou. Jij krijgt alles wat je nodig hebt voor een stevige Human Design-basis voor jou en je kind(eren). En daar ben ik enorm trots op!


Let's go!

Community
Online leeromgeving
Alle toekomstige updates

(op dit moment is de leeromgeving nog in ontwikkeling)

- nu voor maar €196 - 

Wat heb je nodig?
Geboortedatum en exacte (!) geboortetijd en geboorteplaats